oficiální web obce

Změny odstartované novou tváří obecního zpravodaje pokračují proměnou obecního webu. Pevně věřím, že se Vám s ním bude pracovat lépe.

Úvodem musím všechny návštěvníky požádat o trpělivost. Na stránkách pracujeme zdarma ve svém volném čase a některé práce (např. přesun článků z předchozích verzí stránek) jsou časově velmi náročné.

A nyní už několik rad k nové verzi stránek:

1. RSS feed – s RSS Vám žádná informace neunikne. Vlevo dole klikněte pravým tlačítkem myši na odkaz RSS (případně RSS komentářů) a z nabídky vyberte “Kopírovat zástupce”, “Kopírovat adresu odkazu” a pod., přesné znění textu závisí na prohlížeči. Do schránky se Vám tak zkopíruje odkaz na RSS feed. Ten pak použijete pro přidání RSS kanálu ve čtečce, kterou používáte. Odkazy vypadají takto:
– RSS článků: http://www.vlastiborice.cz/?feed=rss2
– RSS komentářů: http://www.vlastiborice.cz/?feed=comments-rss2

2. Možnost zpětné vazby – u příspěvků, kde to autor umožní, můžete přidávat své komentáře. Pro přidávání komentářů je nutná registrace, první z komentářů se zobrazí až po schválení administrátorem. Anonymní příspěvky nebudou schvalovány.

3. Diskusní forum – podobně jako předchozí bod – pouze pro zaregistrované, není vázáno na konkrétní příspěvek. Restriktivní opatření jsou o malinko měkčí. 🙂

Výhoda nového modelu stránek je v obrovské variabilitě a velkém množství různých rozšíření. Postupně budeme přidávat další a další funkce.

Za tvůrce tohoto webu všem přeji bezproblémové brouzdání!