oficiální web obce

Na začátku léta, kdy jsme s volejbalem na hřišti u nádrže začínali, si asi nikdo ze zúčastněných nedělal naděje, že nám tato zábava vydrží tak dlouho. Díky teplému počasí raného podzimu se ale naše letní sezóna protáhla až do krásného začátku října. Zima se však zjevně našeho sportovního nadšení nezalekla – a proto musím konstatovat, že s venkovním volejbalem je letos amen.

Rád bych tímto příspěvkem poděkoval všem, kteří se podíleli jak na organizaci, tak na samotné hře.

Začnu u toho téměř nejdůležitějšího, u hřiště. Pro volejbal není sice ideální, ale bez jeho existence bychom si mohli pinkat leda tak přes plot.

Dále je třeba zmínit podporu rodiny Chlupáčových – dodržování pitného režimu je u sportu, jakým naše letní zápolení bylo, klíčovou činností k zachování fyzického i duševního zdraví nás sportovců.

Nakonec jsem si nechal samotné volejbalisty: Ač mnozí z nás nejsou atletických postav (vyjmu-li vrhače koulí a podobné), všichni jsme se na hřišti vždy řádně zapotili a zanechali v umělé trávě, ať už sportovní obuví či ostatními částmi těla, nejednu stopu.

(Do následujícího výčtu se mi moc nechtělo, neb jsem tu krátce, a všechny ještě neznám, jak bych si přál, omluvte tedy prosím případné nedostatky.) Jmenovitě děkuji a těším se na další sportovní setkání s Vendy Pacákovou, Zdenkou Hozdeckou, Nikolou, Marcelou, Gabčou, Pavlem Kadlecem, Pavlem Zeidlerem, Jardou Koreněm, Honzou Ledabylem, Romanem Bukovanem, Ernestem Štrbavým, Martinem Čižmárem, Kamilem Hujerem, Tomem, Rakeťákem, Lukášem Pudilem, učenlivými teenagery Kubou, Kačkou a Erikou, snaživými Vackovými i s mou Lucií a Terkou. Dále díky i Pepovi Chlupáčovi za několikeré doplnění nedostatečného stavu svou nepřehlédnutelnou maličkostí, a Martinovi Beksovi, jenž svou jedinou účast v sandálech a v košili okořenil několika extraligovými údery (snad se nám jednou předvede i v „plné polní“). Na mnoho dalších jsem určitě zapomněl nebo je prostě neznám jménem – omlouvám se.

Jak jsem zmínil v úvodu, letní volejbal končí. Smutek ale nechme viset na hřebíku spolu s letními teniskami a obujme „sálovky“. Začíná totiž sezóna tělocvičen a tedy i volejbal zimní!

Pinkání zdar!